Dani Mocanu

De asemenea instanţa a obligat YouTube să înlăture videoclipul Curwa Official Video Hit 2019 precum şi toate videoclipurile conexe. Percheziții la Dani Mocanu acasă.


Fragolina Youtube Youtube Movie Posters Generation

Acesta este unul din cei mai controversați cântăreți de la noi iar fanii l-au văzut nu de puține ori în atenția autorităților.

. În anul 2017 el a fost arestat și pus sub acuzație în cadrul unei acțiuni organizate de DIICOT Dâmbovița sub acuzarea de conducerea. Ba mai mult plusa și afirma că nu consideră nicio femeie ca fiind demnă pentru a face parte din familia lui. A doua zi Dani Mocanu ar fi realizat gravitatea faptei sale și i-ar fi contactat pe părinții lui Alex Podar.

Dani Mocanu a fost reținut pentru 24 de ore după ce joi 28 iulie i-au bătut la ușă mascații și procurorii scrie observatornews. Dani Mocanu a fost condamnat în 2021 la şase luni de închisoare cu executare într-un dosar în care era acuzat că a lansat în un videoclip în care incita la ură împotriva femeilor a reacționat pe Facebook. Dani Mocanu a fost implicat într-un șir de scandaluri ca urmare a asocierii cu diverşi interlopi notorii.

După apariția în spațiul public a unor imagini polițiștii s-au autosesizat în ce privește săvârșirea infracțiunilor de amenințare tulburarea. Dani Mocanu Sursă foto. Politistii din Mures au o percheziție în Argeș în Argeș într-un dosar de amenințare tulburarea ordinii și liniștii publice și port de obiecte.

Are din nou probleme cu legea. Dani Mocanu reţinut pentru 24 de ore. Potrivit unor surse din anchetă care au făcut declarații pentru Libertatea Dani Mocanu are acum parte de un dosar de amenințare tulburarea ordinii și liniștii publice dar și port de obiecte periculoase.

Dani Mocanu nu se potolește. Dani Mocanu ar risca să fie ridicat de mascați după ce ar fi amenințat un fotbalist cu un cuțit scrie CANCANJoi 28 iulie 2022 dis-de-dimineață mascații au ajuns în casa artistului pentru a face percheziții după ce manelistul le-ar fi atras din nou atenția polițiștilor prin aparițiile sale controversate. Nu este pentru prima dată când Dani Mocanu intră în atenția oamenilor legii după ce are o atitudine nepotrivită.

În noiembrie 2021 Dani Mocanu participa la o emisiune online. A vorbit despre femeile din viața sa și a făcut declarații șocante despre propria familie. Solistul o ține de o perioadă din problemă în problemă.

Dani Mocanu are din nou probleme cu legea. Viitorul nu sună bine. Ei i-au percheziționat casa căutând probe într-un dosar deschis după ce cântăreţul a fost filmat când ameninţa cu o armă albă un tânăr într-un club din Târgu Mureş.

Nu este pentru prima dată când artistul este în atenția polițiștilor din. Manelistul Dani Mocanu a fost reținut joi dimineața după ce poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureș au făcut o percheziţie domiciliară în județul Argeș într-un dosar în care bărbatul este suspectat de amenințare tulburarea ordinii. Stai și te întrebi de ce nu intervin autoritățile.

În 2017 el a fost arestat și pus sub acuzație în cadrul unei acțiuni organizate de DIICOT Dâmbovița sub acuzarea de conducerea unui grup infracțional organizat specializat în proxenetism spălare de bani și trafic de persoane. Manelistul în vârstă de 29 de ani este cunoscut pentru problemele și ilegalitățile comise de-a lungul timpului și pentru care a fost pedepsit. Instagram Mascații au trecut pragul casei lui Dani Mocanu după ce cântărețul de manele a atras atenția oamenilor legii cu aparițiile lui spectaculoase.

Dani Mocanu are iar probleme cu legea. Ieri dimineaţă mascaţii şi procurorii i-au bătut la uşă după care i-au percheziţionat casa. Oamenii legii au intrat în locuința sa din Pitești în cursul zilei de ieri ulterior l-au reținut preț de 24 de ore.

Polițiștii din Mureș s-au autosesizat după un filmuleț pe TikTok in care cântărețul îl amenință cu un cuțit pe un bărbat intr-un club. Dani Mocanu a fost reținut joi dimineață după ce poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureș au făcut o percheziţie la domiciliu în Argeș într-un dosar în care acesta este suspectat de amenințare tulburarea ordinii și liniștii publice și port de obiecte periculoase. El se lăuda că le-a separat pe femeile care l-au făcut tată de proprii copii.

Faima și banii par să-i fi luat însă mințile artistului care a ajuns să umilească femeile nu doar în melodiile pe care le compune ci și în viața reală. Pentru că băiatul a depus o plângere la poliție manelistul ar fi promis suma de 5000 de lei pentru a o retrage. Dani Mocanu la chef cu polițistul care l-a amendat Dani Mocanu este certat cu legea.

Dani Mocanu ar fi încercat să scape de plângerea la poliție. 455k Followers 0 Following 687 Posts - See Instagram photos and videos from Dani Mocanu danimocanuoficial 454k Followers 0 Following 686 Posts - See Instagram photos and videos from Dani Mocanu danimocanuoficial. Dani Mocanu a făcut din nou un pas greșit.

Nu este la prima abatere. Manelistul a fost filmat când ameninţa un tânăr cu un cuțit într-un club din Târgu Mureş De Redactia Observator la 29072022 0836 Manelistul Dani Mocanu a intrat din nou în atenţia oamenilor legii. Dani Mocanu a fost condamnat în 2021 la şase luni de închisoare cu executare într-un dosar în care era acuzat că a lansat în un videoclip în care incita la ură împotriva femeilor a.

Dani Mocanu este un manelist cunoscut în branșă piesele sale ajungând invariabil pe primele locuri în trendingurile YouTube. Dani Mocanu a scăpat recent de o condamnare Dani Mocanu a fost implicat într-un alt dosar după ce a lansat o melodie considerată sexistă instigând la violență asupra femeilor.


Pin By Moraru Nicoleta On Andrei Development Youtube Video


Dani Mocanu El Chapo Official Video Youtube El Chapo Video Movie Posters


Dani Mocanu Smecher Si Frumos Oficial Video Hit 2018 Youtube Polo Ralph Lauren Youtube Mens Polo


Abi Dani Mocanu Regii Romaniei Official Music Video Youtube Music Videos Youtube Videos Music Old Video


Dani Mocanu Ruleta Ruseasca Oficial Video Youtube


Pin On Muzicall


Pin By Bianca Calin On Dani Mocanu


Dani Mocanu Alcapone Oficial Audio Youtube Audio Scarface Youtube


Dani Mocanu Ieftinatura Official Video 2020 Youtube


Artileria Youtube Youtube Generation


Pin On Actualitate


Dani Mocanu De Ce Esti Rea Videoclip Official Mens Sunglasses Celebrities Style


Pin On Music


Dani Mocanu Tare Tare Official Video 4k Youtube Watch Youtube Videos Music Download Youtube Videos


Dani Mocanu Te Iubesc Eli Official Audio Youtube Audio Elis Youtube


Dani Mocanu Costi Fragolina Official Video Youtube Classical Music Playlist Country Music Playlist Pop Music Playlist


Dani Mocanu Columbia Oficial Video Video Columbia Development


Pin On Dani Mocan


Pin On Soccer Https Www Youtube Com Watch V Suhjcoufdye

You have just read the article entitled Dani Mocanu. You can also bookmark this page with the URL : https://inofrudelincs.blogspot.com/2022/07/dani-mocanu.html

0 Response to "Dani Mocanu"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel